Conora McGregora više nikada nećete gledati u Las Vegasu

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2016 10:15h Autor:

Conor McGregor

UFC prvak i njihova najveća zvijezda Conor McGregor više ne želi nastupati u američkoj saveznoj državi Nevadi. Razlog je drakonska novčana “globa” od 150 tisuća dolara koju mora platiti zbog incidenta na UFC-u 202 s bacanjem plastičnih boca kako je odredila Atletska Komisija.

“Jučer me zvao McGregor i rekao mi je da je gotov s borbama u Nevadi. Ikada… Kako to ima smisla za tu državu? Pokušat će tom čovjeku i Nateu uzeti sav tav novac, a to samo iritira sportaše koji više neće ovdje nastupati. To nije dobro. Pogodite što? Conor Mcgregor ne treba Nevadu. Može se boriti bilo gdje. Može se boriti u državi Iowa, OK? Njega možemo čak pustiti da se bori na nekom otoku negdje. Ovo nema smisla za ovu državu. Ovo je katastrofa”, otkrio je Dana White koji također smatra da je kazna od 150 tisuća dolara pretjerana.

“Niti ja nisam presretan jer se to dogodilo. Mi smo pokušali sve da bi smirili strasti u tom trenutku. Ali oni su bacali borce. To je loše. Ne želim ovdje ja upasti u neke probleme s Komisijom i zato ću začepiti, ali ovo je smiješno. Nema nikavog smisla”, dodao je.

Prvotna predložena kazna je bila 25 tisuća dolara i 25 dana socijalno korisnog rada te pet sati tečaja o javnom nastupanju. No, tada su neki članovi Atletske Komisije Nevade predložili čak 300 tisuća dolara kazne. Na koncu su se našli na pola tog velikog broja.

McGregor drži sve rekorde kada je u pitanju ukupna zarada od prodaje karata na jednom UFC eventu u Las Vegasu. Naime, čak četiri priredbe koje je on predvodio su na samom vrhu zarade od prodaje karata. No, ukupna zarada i dobit od priredbi UFC-a u Las Vegasu za čitav grad je puno veća, ali i gubitak ako McGregora tamo više ne bude.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI