Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Conor se pokušao ispričati Khabibu na kraju treće runde! (VIDEO) | Fight Site

Conor se pokušao ispričati Khabibu na kraju treće runde! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.10.2018 12:11h Autor:

Conor vs. Khabib

Webom je počela kružiti vrlo zanimljiva snimka, u kojoj vidimo kako se Conor McGregor pokušava ispričati Khabibu Nurmagomedovu ili barem smanjiti količinu bijesa s kojom je ovaj ušao u borbu.

U pitanju je situacija s kraja treće runde. Khabib i Conor nalazili su se u klinču, a dok ih je Herb Dean krenuo razdvajati, jako se dobro čuje McGregora gdje govori: “Sve je ovo samo posao”, što su mnogi shvatili kao način isprike ili barem pokušaja McGregora da svog protivnika smiri po pitanju njegovog ubilačkog nagona s kojim je ušao u borbu te koji ga nije napustio čak niti nakon što je Irac tapkao.

Nurmagomedov se odmaknuo, nasmiješio i cinično svom protivniku poručio: “Hej, misli da je tako”, a vrlo brzo u četvrtoj se rundi pobrinuo za to da taj posao i završi.

U svakom slučaju, Conor McGregor se vrlo brzo iznenadio sirovom snagom i snagom volje svog protivnika, koji ovdje nije ušao samo s namjerom pobjede. Khabib je ušao s ozbiljnom namjerom da McGregora ozlijedi i nanese mu poraz kakav ovaj neće dugo zaboraviti. McGregor je to prepoznao te je pokušao ublažiti odnose već tijekom borbe, no to mu nije uspjelo. Jednostavno, Khabib Nurmagomedov nije tip koji smatra kako je u najavi borbe dozvoljeno reći sve što ti padne na pamet. Za njega postoje neke granice, za koje je izjavio kako ih je Conor McGregor prešao te je odlučio zbog toga ga kazniti. I to je u velikoj mjeri uspio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI