Conor se nije proslavio odgovorom “firazu” Zahabiju: Poručio mu da nema hrabrosti sam se boriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2019 11:26h Autor:

Conor McGregor

Kada borilačke mega zvijezde poput Conora McGregora počnu pratiti podcaste trenera svojih kolega i počnu se vrijeđati na njihove riječi i procjene, onda znate da su definitivno izvan svog elementa. To se pogotovo može reći za Conora McGregora koji je tijekom karijere savršeno birao medijske trenutke i još bolje ih je znao iskoristiti i na njima poentirati.

No, težak poraz u posljednjem meču je očito ostavio traga na njegovo samopouzdanje jer se odlučio upustiti u internet sukob s poznatim trenerom TriStar Gyma u Montrealu Firasom Zahabijem. Povod je bila Zahabijeva izjava vezana za možebitni revanš McGregora i prvaka perolake divizije Maxa Hollowayja.

“Da moram birati između Hollowaya i McGregora danas, izabrao bih Maxa Hollowaya”, izjavio je Zahabi, a onda i objasnio svoj odabir:

“Mislim da se Holloway u svakom smislu poboljšao od tada. Prema meni, Holloway bi ga pobijedio većom frekvencijom udaraca. Jednostavno bi više radio od Conora. Mislim da bi napravio nešto vrlo slično što je Nate Diaz napravio McGregoru, ali još više. Mislim da se McGregor izvukao s mnogim sitnicama u meču protiv Natea Diaza, recimo s udarcima nogama. To mu ne bi prošlo protiv Hollowaya.”

Firas Zahabi: “Da se sada bore Holloway i McGregor, Holloway bi pobijedio prekidom!”

Prošlo je vrlo malo vremena do odgovora irske super zvijezde koja je to učinila preko službenog Twittera. Zahabiju je namjerno ime napisao malim slovom, a umjesto “s” je stajalo “z” što je još jedan znak potcjenjivanja.

“Hey firaz. Čovjek koji je i dalje mlad, a boji se sam boriti. Prestani govoriti o meni kao da me poznaješ, ti glupančiću. Koliko godina imaš? Zašto ti sam nisi u kavezu? Nemaš hrabrosti za to?”, krenuo je u obračun “Notorious” da bi zatim nastavio:

“Iznajmljuješ sobe i stišćeš gumb za početak runde za život. Tako da začepi gubicu mali…”

Ovo “iznajmljuješ sobe i stišćeš gumb” je zapravo potcjenjivanje posla koji radi jedan od najboljih MMA trenera i stručnjaka na svijetu. TriStar nudi mogućnost borcima da unutar kompleksa borave i duže vrijeme i tamo odrađuju kompletne kampove iako nisu iz Montreala, a vjerojatno je u tom podatku “Notorious” našao inspiraciju za nazivanje Zahabija “iznajmljivačem soba”.

Sama ideja da Zahabija prikaže kao čovjeka bez hrabrosti samo zato što je mlad trener je apsurdna. Zar bi treneri trebali biti samo oni koji su već završili karijeru borca? Prilično promašena teza…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI