“Conor se neće boriti još jako dugo, a u nedostatku zvijezda UFC će vratiti Lesnara”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2017 16:08h Autor:

McGregor i Lesnar (Instagram)

Conor McGregor je uzeo pauzu, nitko ne zna što će se dogoditi s Rondom Rousey nakon teškog poraza od Amande Nunes, a Brock Lesnar je suspendiran i bori se s tužbom koju je protiv njega pokrenuo Mark Hunt. Ukratko, u UFC-u bi mogla zavladati nestašica zvijezda koje najbolje prodaju evente.

Vođen takvim razvojem događaja svoja je razmišljanja Submission Radiju iznio bivši UFC-ov prvak Bas Rutten. “El Guapo” ni sam ne zna što će se dogoditi s bivšom kraljicom bantam kategorije, za Irca vjeruje da se neće još jako dugo zadržati u sportu, a samim time dolazi do zaključka kako će najjača MMA promocija morati ponovno posegnuti za Lesnarom.

“Ako se Rousey odluči umiroviti, oni imaju samo Conora McGregora, no Conor se neće boriti još jako dugo. Mislim da ovaj lik treba biti i u filmovima. Smatram da bi vjerojatno bio stvarno dobar glumac i mislim kako će krenuti tim putem.

Ne znam, on ima velik natjecateljski duh, tako da se nadam kako ćemo ga vidjeti u borbama još barem nekoliko godina. Ali što ako se to ne dogodi? Ako se on ozlijedi? Pogledajte samo Jona Jonesa koji je fenomenalni sportaš, koji također čeka na povratak, koji također ostvaruje dobre PPV bojke, ali ne onakve kakve postižu McGregor i Rousey. Njima je potrebna druga osoba, a jedina preostala je Brock Lesnar. Upravo zato mislim kako će ga vratiti”, podijelio je Rutten svoje mišljenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI