Conor reagirao na Malignaggijevu šamarčinu Lobovu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2019 12:43h Autor:

Photo: Instagram (Conor McGregor)

Povijest se ponavlja! Artem Lobov je ponovno žrtva fizičkog napada od strane drugog borca, a Conor McGregor staje u njegovu zaštitu. Sjetimo se samo što se prošli put dogodilo kada je Rus s irskom putovnicom osramoćen od strane Khabiba i njegovog tima…

Ovaj put je šamarčinu dobio od bivšeg svjetskog boksačkog prvaka Paulieja Malignaggija na jučerašnjem medijskom događanju, organiziranom od strane Bare Knuckle promocije za koju oba nastupaju. O tome što se točno događalo i kako je spriječena veća makljaža od strane bivšeg UFC-ovca Anthonya Johnsona, pročitajte više u našem drugom tekstu.

(VIDEO) Malignaggi ošamario Lobova, “Rumble” Johnson spriječio makljažu!

Nije trebalo proći dugo vremena da reagira Lobovov zaštitnik Conor McGregor. On je odlučio reagirati tek fotografijama. Irac je objavio seriju do sada neobjavljenih fotografija sa sparinga McGregora i Malignaggija tijekom pripremnog kampa za boksački meč protiv Floyda Mayweathera.

Do sada neobjavljene fotografije očekivano idu u prilog tome da je McGregor bio dominantan u sparinzima, o čemu je često govorio. Osim fotografija, McGregor nije verbalno reagirao na šamar koji je prilično glasno odjeknuo borilačkim svijetom.

Bilo kako bilo, unatoč tome što su jednostrane, fotografije su vrlo zanimljive i dočaravaju nam atosferu sa sparinga koji je obilježio 2017. godinu. Pretpostavljamo da McGregorova reakcija neće stati na ovome…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI