Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Conor najavio da se vratio bolji nego što se ikoji borac ikad vratio | Fight Site

Conor najavio da se vratio bolji nego što se ikoji borac ikad vratio

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.05.2014 18:50h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor napokon ima novog protivnika, a to je Cole Miller i to na eventu koji će se održati u njegovom rodnom gradu Dublinu. To će mu biti prva borba nakon ozljede, no Conor smatra da se vratio bolji nego što se ikad ikoji borac vratio nakon ozljede.

Cole Miller je dugo u UFC-u i nikome nije lagan protivnik. Ipak, Conor McGregor smatra da je sve na njegovoj strani te je najavio pobjedu rekavši: "Mislim da ću lagano dobiti tu borbu. To je Dublin i netko mora izvesti nešto uistinu posebno da me pobijedi u mom gradu." Još je kratko dodao nešto o Milleru: "Kad me Cole prozvao bio je pod adrenalinom nakon borbe, a to je isti efekt kakav stvara alkohol. Čovjek onda ima hrabrosti reći i napraviti svašta, no njemu će se to obiti o glavu."

O nastupu u svojoj državi i pred svojih navijačima rekao je: "Ovo mi je ispunjenje sna. Čim sam došao u UFC rekao sam da želim dovesti UFC u svoj grad, gdje bi i moji timski kolege uspjeli dobiti priliku nastupiti. Još činjenica da sam u glavnoj borbi, nevjerojatno."

Ipak, Conor iza sebe ima tešku ozljedu nakon koje se nije lako vratiti. No, iz njegovih riječi može se zaključiti da smatra kako je to iza njega i ne vidi u tome nikakav problem. "Kada mi se dogodila ozljeda dao sam sam sebi jedan cilj, a to je taj da ću se vratiti bolji nego što se itko ikad vratio. I tako se trenutno i osjećam", rekao je.

Conora prozivaju mnogi borci, dok on rijetko kojeg, ali jedan mu je na nišanu, a to je Cub Swanson, za kojeg je izjavio kako izgleda kao starac, štoviše jednom prilikom je na UFC eventu dobio mjesto pokraj njega te mu se obratio rekavši mu: "kako je djedice?"

"Cub Swanson je definitivno na mom radaru. No ne znam koliko on još borbi ima ispred sebe, budući da je u godinama, uskoro puni 52 godine, ali volio bih tu borbu, no trenutno i on i ja imamo ugovorene borbe. Vidjet ćemo što će se dogoditi nakon ovih borbi. Toliko je opcija ispred mene, a ja sam otvoren za sve", otvoren je Conor koji jedva čeka nastup u Dublinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI