Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Conor McGregor vjeruje da će Siver dopingiran ući u meč! | Fight Site

Conor McGregor vjeruje da će Siver dopingiran ući u meč!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2015 17:19h Autor:

Conor McGregor

Dennis Siver je već jednom bio uhvaćen s prstima u pekmezu. U prosincu 2013., Siver je podvrgnut doping testiranju i otkriveno je da je uzimao chorionic gonadotropin (hCG) te  Conor nije siguran da će Siver u meč ući "čist".

"Osjećam da je Dennis bio na steroidima cijelu svoju karijeru", rekao je McGregor na ESPN-ovoj emisiji Highly Questionable. "Vjerojatno je usavršio svoje vještine u prikrivanju konzumiranja steroida. Mislim da postoji mogućnost da Siver odradi meč na dopingu. Ne poštujem takve borce."

Dennisova borba protiv Mannyja Gamburyana je, zbog Siverovog pada na doping testu, preoblikovana u no contest.

Od prosinca 2013. kad je Siver pao na testu, borio se samo jednom. U listopadu 2014. je bio bolji od Charlesa Rose. Jedini porazi koje je doživio od 2010. su mu nanijeli Cub Swanson i Donald Cerrone.

Conor McGregor vjeruje da će, ne samo poraziti Dennisa Sivera u prve dvije minute meča, nego će Dennis dobiti otkaz u UFC-u koji će uslijediti nakon poraza od 'Notoriousa'.

"Siver ima dvije opcije", rekao je Conor. " Može se ili umiroviti ili će dobiti otkaz. Vjerujem da ću mu ja sam dati otkaz jer se pripremam ubrzo postati do-predsjednik UFC-a. Tako da ću sam otpuštati borce."

McGregor je prokomentirao svoju objavu na društvenoj mreži u kojoj je Sivera nazvao nacistom. Objavu je odmah izbrisao i ispričao se ljudima koje je uvrijedio, ali ne i Siveru.

"Shvatio sam da su se uvrijedili ljudi kojima to nije bilo upućeno. Nisam htio uvrijediti nikoga tko nije uključen u meč. No, ne brine me to što sam uvrijedio Dennisa. Nije me briga za njega. Zvat ću ga kako god želim i u subotu ću raditi od njega što god želim", izjavio je McGregor.

UFC Fight Night 59 predvode Conor McGregor i Dennis Siver. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI