Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Conor McGregor vjerojatno više neće raditi s trenerom Kavanaghom | Fight Site

Conor McGregor vjerojatno više neće raditi s trenerom Kavanaghom

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2018 10:23h Autor:

Conor McGregor i John Kavanagh

Conor McGregor mogao bi ostati bez glavnog trenera, odnosno John Kavanagh nije siguran što se potrebno dogoditi da bi prihvatio Conora pripremiti za još jednu borbu.

Razlog za tako nešto nije nikakva svađa niti bilo što u tom smjeru. Zapravo je stvar u tome da su njih dvojica u tako dobrim odnosima, da Kavanagh to misli napraviti za njegovo dobro, odnosno nije siguran što se treba dogoditi da bude motiviran odraditi još jedne pripreme s borcem koji je i njemu donio svjetsku slavu.

“U svakom slučaju, on će me morati uvjeriti da bismo radili zajedno. Obožavam svo vrijeme što smo proveli zajedno, cijelo ovo putovanje, ali morati će mi dati jako dobar odgovor kada ga pitam zašto. Mogla bi to biti treća borba s Diazom, jer mi je obećao tu borbu, mogao bi biti revanš protiv Khabiba. No, ukoliko mi kaže da žele da se bori protiv nekoga trećeg, mislim da ću mu samo reći da mu želim sve najbolje”, rekao je Kavanagh na pitanje o tome kakvo je trenutno stanje po pitanju suradnje njega i Conora.

Kavanagh jednostavno smatra da je Conor dovoljno zaradio te da nema potrebe dalje se baviti nečim što može stvoriti probleme njegovom tijelu, koji bi mogli donijeti posljedice kroz cijeli život.

“Oženjen je i uskoro će imati dvoje djece. Mislim da nema potrebe više primati udarce. Khabib ga je pogodio udarcem kakvim nikada nije pogođen u karijeri. A čak i Superman nekada u životu uspori.”

Hoće li se i kada Conor boriti, saznati ćemo krajem idućeg mjeseca, kada izađe pred komisiju. Nakon toga će znati kada se može ponovno boriti i kakve su možebitne opcija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI