Conor McGregor više se neće boriti u velter kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2016 21:15h Autor:

Conor McGregor

Dana White je danas potvrdio kako je avantura Conora McGregora u velter kategoriji završena te da će se od sada boriti u sebi prirodnim kategorijama.

Mnogi žele gledati treću borbu između Conora McGregora i Natea Diaza, nakon što su odradili dvije u velter kategoriji. No, McGregor je rekao da će se, ukoliko dođe do nje, ona dogoditi u lakoj kategoriji. Tako ostaje pitanje kad bi se to moglo dogoditi, ali i kakva je situacija s Conorovim još kojim potencijalnim nastupom do 77 kilograma. Odgovor je dao Dana White:

“Radili smo tu borbu dva puta i to je to. Vrijeme je da krenemo dalje jer Conor ima titulu u perolakoj kategoriju koju trebao obraniti. Uostalom, on i je borac te kategoriji, koji može otići i boriti se u lakoj, no odlaziti u velter apsolutno nema nikakvog smisla, a i osim toga nije fer prema ostatku boraca iz te divizije.”

Ako je vjerovati Whiteu, McGregor će braniti titulu do 66 kilograma, iako su sve glasnije insinuacije kako UFC 205 u New Yorku predvode on i Eddie Alvarez u borbi za titulu prvaka. Vjerujemo kako bi fanovi bili puno sretniji da to na kraju budu Jose Aldo i Conor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI