Conor McGregor uhićen u Miamiu te zadržan u pritvoru

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.03.2019 09:12h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor uhićen je u Miamiu nakon što je obožavatelju oduzeo te razbio mobilni telefon, ponijevši ga na kraju sa sobom. Priveden je od strane policije te pušten nakon što je neko vrijeme zadržan u pritvoru.

Najpopularniji borac svijeta ponovno je prezentirao svoju tamnu stranu , odnosno u svoj popis incidenata dodao je jedan novi. On se trenutno nalazi u Miamiu u američkoj saveznoj državi Floridi, gdje je tijekom izlaska iz hotela počinio kriminalno djelo lakšeg stupnja. Zbog istog je priveden i zadržan u zatvoru. Što se točno dogodilo, najbolje se može zaključiti iz službenog dokumenta o uhićenju.

“Okrivljenik i žrtva su izlazili iz Fountainbleau hotela kada je žrtva pokušala svojim telefonom fotografirati okrivljenika. Ovaj mu ga je izbio iz ruke, nakon čega je isti pao na pod. Nakon toga je okrivljenik nekoliko puta skočio na telefon nanijevši mu štetu. Isti je onda uzeo taj telefon i odšetao s njim, tim ga putem otuđivši njegovom vlasniku. Žrtva je rekla kako je vrijednost telefona 1000 dolara. Okrivljenik je lociran i priveden”, piše u spomenutom službenom dokumentu.

30-godišnji Irac je neko vrijeme zadržan u pritvoru prije nego je otpušten uz jamčevinu od 12.500 dolara. Njegovi odvjetnici su nakon toga poslali službeno priopćenje vezano uz cijeli incident.

“Prošle večeri, Conor McGregor bio je sudionikom manje prepirke koja je uključivala mobilni telefon te koja je rezultirala pozivom organima reda. Gospodin McGregor prihvaća odgovornost zakonskih službi i obećao je potpunu suradnju s njima”, glasi kratki izvještaj odvjetnika Samuela Rabina.

Conor McGregor ostao je u Americi nakon što je prošli tjedan odradio kaznu za incident u Brooklynu, na UFC 223 eventu. Zbog napada na autobuse bio je osuđen na društveno koristan rad te je isto odradio u Brooklynu. Ipak, tek što se očistio jedne tužbe, slijedi mu druga. Upućeni izvori naveli su kako bi se optužba za McGregora u ovom slučaju trebala pojaviti u roku tri tjedna.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI