Conor McGregor: Talent ne postoji, sve je stvar rada

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2015 11:19h Autor:

Conor McGregor

Jedna zanimljiva izjava dolazi nam od novog prvaka UFC-ove perolake kategorije. Naime, Conor McGregor smatra kako su svi ljudi rođeni s jednakim predispozicijama za uspjeh te da su svi rezultati plod samo i jedino uloženog rada i truda.

Conora McGregora mnogi smatraju jednim od najtalentiranijih MMA boraca koji su se ikad pojavili. Njegov poseban stil borbe te sve što dolazi uz njega je neviđen u profesionalnom borilačkom sportu do sada te cijeli svijet govori o njegovom talentu. No, Ircu se takvo razmišljanje ne sviđa.

“Talent je zapravo izmišljotina, sve je ovo plod samo teškog rada. Ovo je zapravo jedna opsesija. Talent ne postoji, mi smo svi rođeni kao jednaka ljudska bića. Možeš postati bilo tko ukoliko u to uložiš dovoljno truda i vremena. Svatko može doći na vrh, pa sam tako i ja. Ja nisam talentiran, ja sam zapravo opsjednut ovim što radim”, nedavno je Conor izjavio u jednom kratkom dokumentarcu.

Zanimljivo je čuti njegov pogled na to, no ukoliko se pogleda šira slika, može se vidjeti kako je uistinu rad i posveta baš svakom detalju ono što je njega dovelo do najveće MMA zvijezde trenutno, a možda čak i u povijesti ovog sporta. Od dobro iskreiranih izjava, preko točno odmjerenih udaraca do samog taktičkog pristupa. Sve u vezi Conora McGregora je smišljeno i isplanirano.

Naravno, talent je uistinu tu i bez njega ne bi bilo toga svega, no čini se kako ovaj MMA vizionar planira dodatni fokus usmjeriti na sve ono što on radi u dvorani, ali i izvan nje. Pokušava pokazati kako se on ovim ne bavi samo u dvorani ili kavezu, nego da on MMA živi. Uostalom, to se vidi, a tu su i rezultati koji to prate.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI