Conor McGregor se izvukao! Mora na terapiju kontrole bijesa i može se vratiti natjecanju

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2018 18:38h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor izvukao se bez ikakvih ozbiljniji kazni za incident koji je u travnju uzrokovao u New Yorku, kad je sa svojom svitom napao autobus u kojem su se nalazili sudionici UFC 223 eventa.

Najpopularniji MMA borac na svijetu pojavio se danas na ročištu, gdje se prema očekivanjima uspio nagoditi sa sudom te ne samo da se izvukao od zatvorske kazne koja mu je prijetila, nego će se i odmah moći vrati profesionalnom natjecanju, što je svakako scenarij koji će najviše veseliti vodstvo UFC-a. Nije tajna da oni Irca čekaju kao svojevrsnog mesiju koji bi mogao popraviti stanje prodaje UFC-ovih borilačkih priredbi.

Što se tiče odluke koju je sud donio, ona je bila pod utjecajem toga da je McGregor priznao krivnju te je izrazio kajanje. Zbog toga je oslobođen svih teških optužbi za zločin te je osuđen na pet dana društveno korisnog rada. Osim toga, morati će proći kroz tečaj kontrole bijesa. Što se tiče financijske kazne, dužan je platiti za svu štetu koja je nastala na autobusu, no tu je jasno kako njeu neće biti nikakvih problema oko toga.

Kao što smo naveli, McGregor nakon ovakve presude ima svako pravo automatski se vratiti natjecanju, odnosno UFC može krenuti u pregovore s njim, s ciljem da nastupi na nekom eventu do kraja godine, vjerojatno protiv Khabiba Nurmagomedova u borbi za titulu prvaka lake kategorije, koja je McGregoru upravo u travnju oduzeta zbog neaktivnosti.

Ipak, za McGregora još uvijek možda nije gotovo s posjetima sudu, jer mu još uvijek prijete privatne tužbe Michaela Chiese i Raya Borga, koje bi se mogle pojaviti u narednim danima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI