Conor McGregor: Ricardo Lamas je debela pičkica, a Aldo je sljedeći u redu za prizemljenje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2015 13:36h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je pobijedio Dennisa Sivera u naslovnom meču bostonskog Fight Nighta, ali nije ispunio obećanje da će završiti Sivera unutar prve dvije minute meča. "The Notorious" ništa nije htio prepustiti slučaju.

"Rekao sam svom timu, idemo polako. Ne želim nigdje žuriti. Ovo je obaranje rekorda po pitanju posjećenosti UFC-ovih evenata u Bostonskom TD Gardenu dok je u isto vrijeme američki nogomet na rasporedu i ipak smo rasprodali dvoranu. Želio sam uživati u ovoj borbi, biti opušten i ne žuriti kao što sam žurio u prijašnjim borbama.

Borba Josea Alda i Conora McGregora će se održati u Las Vegasu tokom svibnja.

"Zadovoljan sam lokacijom i odgovara mi vrijeme", rekao je Conor. "Ovo sve je već postala tradicija. Ja uđem u kavez, odrubim glavu i kasnije je donesem u ured gospodina Whitea i stavim je na stol. Kažem mu: 'Evo vam šefe, još jednu sam skinuo!' Tada mi razgovaramo o velikim stvarima i o velikom poslu. A veliki posao se rješava u Las Vegasu. Stoga, Viva Las Vegas. Idemo u Las Vegas gdje ću odrubiti još glava!"

McGregor je prokomentirao Aldov poster s Conorovim likom dvorske lude i Lamasovu parodiju na Irčev račun.

"Postoje pičkice koje rade videe o meni. Isuse Kriste! Razmislite koliki je trud Ricardo Lamas morao uložiti da napravi taj glupi video i onda Jose napravi poster. Lamas je debela pičkica. Ovo je za njih smiješna igrica. Ja ne igram igrice. Sad imamo lokaciju i vrijeme. Aldo je sljedeći na redu za prizemljenje i to nije za šalu."

"Poštujem Dennisa na kraju dana. On je veteran koji ima više borbi u UFC-u nego ja u karijeri. Učinio je pogrešku kad je koristio steroide. Poštujem ga. Ali on je samo pričao. Ovo za mene nije šala. Rekao sam da ću ubiti bilo koga tko stane pred mene i sad je samo jedan čovjek ostao."

Conor je na kraju borbe preskočio ogradu i krenuo na Jose Alda, na što se prvak samo smijao.

"Ne znam zašto sam to napravio. Samo sam vidio malu brazilsku glavicu i pomislio 'zašto on sjedi u prvom redu?' i krenuo sam na njega jer sam mislio da dira moju djevojku i da je romantičan prema njoj. Samo sam ga htio ubiti. Jedino što me sprječavalo da ga razbijem je novac. Jer volim novac."

Conor je, prije prvog zvona, Siveru pokazao srednjak. Novinar ga je upitao da li smatra da se dva borca moraju mrziti da bi se borili.

"Ne mrzim nikoga. Rekao sam da je Dennis koristio steroide i to je činjenica. A kad je došlo vrijeme za borbu, pružio sam mu šaku da se sportski pozdravimo i dao mu priliku da se borimo, ali je odbio pa sam mu pokazao da odjebe."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI