Conor McGregor: Poštovanje Aldu, istinski velikani se uvijek vrate!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2015 18:05h Autor:

Facebook

Novi prvak UFC-ove pero kategorije Conor McGregor, nakon veličanstvene pobjede sinoć u Vegasu, putem Facebooka se zahvalio kompaniji i fanovima, ali je izrazio i poštovanje nesretnom Joseu Aldu Junioru.

McGregor je završio Aldovu desetogodišnju vladavinu za samo 13 sekundi. No Irac je rat započeo puno prije ulaska u kavez i mjesecima je provocirao i omalovažavao bivšeg prvaka, tako da ga je u konačnici slomio psihički, a zatim i fizički. Međutim, “The Notoriuos” je ostvario svoj cilj i sada je njegov ton sasvim drugačiji. McGregor je u poruci upućenoj javnosti pokazao skromnost i poštovanje, te je čak poželio sreću Aldu.

“Hvala vam na svim lijepim porukama!

Izuzetno sam zahvalan i ponosoan što se nalazim u ovoj poziciji. Prostom oku je to bilo 13 sekundi, ali mom timu i obitelji tih 13 sekundi je rezultat cijeloživotnog truda.

Čestitam osoblju UFC-a zbog povijesnog tjedna u sportu i nevjerojatne 2015. za kompaniju. Čast mi je igrati ulogu u uspjehu i kontinuiranom rastu ove velike organizacije i čast mi je biti dio ovog fenomenalnog tjedna u povijesti sporta.

Hvala svim fanovima koji su doputovali i učinili ovaj tjedan nevjerojatnim. Putujući Irci su nenadmašni kada je u pitanju stvaranje atmosfere potrebne da ovaj tjedan bude to što je bio! Potpuno sam oduševljen podrškom svoje zemlje. Promijenili smo igru zauvijek!

Poštovanje velikom prvaku Joseu Aldu. Istinski velikani će uvijek prevladati poteškoće. Želim njemu i njegovom vjernom timu sreću u povratku. Puno poštovanja”, stoji na Facebook profilu McGregora.

Aldo je odmah nakon borbe izrazio želju za revanšom, no s obzirom da je poraz bio težak, a i gladni Frankie Edgar čeka svoju priliku, neposredni revanš još nije zagarantiran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI