Conor McGregor poslao pismo isprike Karolini Kowalkiewicz

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2018 13:38h Autor:

Conor McGregor i Karolina Kowalkiewicz

Iako Conor McGregor, nakon incidenta s autobusom na UFC 223 eventu u Brooklynu, nije gotovo ništa govorio o toj temi, čini se da je ipak nešto radio po tom pitanju. Tako je jedna od ugroženih osoba iz autobusa, Karolina Kowalkiewicz, otkrila kako je od njega dobila pismo isprike.

Naoko plaha Poljakinja bila je dio putnika u autobusu kojeg je Irac sa svojom svitom napao, a posebno je nju Dana White naglasio kada je nabrajao koje su se sve osobe tamo nalazile. Karolina je na kraju prošle bez ikakvih posljedica, a također je slavila u svojoj borbi protiv Felice Herrig. Ipak, poljskim je medijima otkrila kako joj se McGregor obratio nakon što je prošlo neko vrijeme od incidenta.

“Vidjela sam Conora McGregora kako kreće na prozore, a nakon toga sam vidjela Rose Namajunas kako plače, dok joj je Pat Barry sakrivao lice. Chiesino lice bilo je u krvi. Treneri su mi govorii da se sakrijem, a ja sam htjela vidjeti što se događa. Ipak, zadržali su me ispod sjedala. I to sve što sam ja vidjela. Po mom mišljenje, Conor je pretjerao, no vjerujem kako je brzo shvatio što je napravio i poslao mi je pismo isprike”, otkrila je Poljakinja.

Neki borci poput Michaela Chiese i Raya Borga su već najavili kako će tužiti Irca, a također je i UFC najavio kako će biti kažnjen s njihove strane, no da će se oni time pozabaviti tek kada prođe sud. Što se tiče Karoline, ona je također donijela odluku o tome.

“Nema namjeru nikoga tužiti. Odrasla sam u Lodzu i vidjela sam puno gorih stvari”, rekla je.

Iako se o tome rijetko piše izvan Poljske, ta država ima ogroman problem huligana, posebno navijačkih grupa nogometnih klubova te su ovakve situacije kod njih uistinu česte te se često i sami prolaznici nađu unutar njih. Poljska vlada već se dugo pokušava izboriti s tim, no nemaju baš previše uspjeha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI