Conor McGregor poslao motivirajuću poruku podrške Tonyu Fergusonu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2019 10:16h Autor:

Conor McGregor

Nije puno boraca komentiralo probleme u kojima se našao Tony Ferguson, no jedan od onih koji jesu je Conor McGregor. On je putem Twittera svom kolegi borcu uputio poruku podrške uz vjeru kako će se ovaj vratiti bolji nego ikad.

Tony Ferguson trenutno se nalazi unutar velike borbe. Po svemu što smo mogli zaključiti iz medijskih napisa, jedan od najboljih boraca svijeta trenutno se bori s psihičkim problemima, koji su rezultirali time da je njegova supruga zatražila zabranu pristupa. Taj je potez objasnila kao potez s ciljem da se Tonyu što prije pomogne vratiti se u normalu.

Iako je to jučer bila udarna vijest iz MMA svijeta, rijetko tko od njegovih kolega je odlučio javno komentirati situaciju. Ipak, to je odlučio napraviti Conor McGregor. Poslužio se početkom u posljednje vrijeme vrlo popularnih “Tony Ferguson is the type of guy…” šala te mu je u nastavku svoje Twitter objave pružio podršku.

“Tony Ferguson je tip osobe koji, kad ostane bez svih uloga, kad su mu ‘čipovi dolje’, može ih podići i vratiti se jači nego ikad. Oporavi se od ovog u rekordnom vremenu i daj nam jednu od najboljih borbi godine. Hajde Tony!”, napisao je “The Notorious”.

Conor McGregor trenutno se nalazi u Americi, a za otprilike dva tjedna trebala bi biti poznata njegova optužnica po pitanju posljednjeg incidenta. Što se tiče borilačke karijere, trenutno je pod suspenzijom zbog UFC 229 incidenta i moći će ugovarati borbe od svibnja nadalje. No, sve vodi k tome da bi fanovi Irca mogli gledati tek od jeseni. Takve neke informacije dolazile su i od strane UFC-a, a Conor prije toga mora posložiti neke bitne stvari. Prije svega mora pronaći novi tim i trenera, jer sve se čini kako je njegov rad s SBG dvoranom i trenerom Kavanaghom prošlost.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI