Conor McGregor poskočio na prvo mjesto ljestvice izazivača lake kategorije

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.08.2018 19:58h Autor:

Conor McGregor

Nove UFC-ove ljestvice donijele su neke zanimljive promjene, ponajviše u vrhu lake kategorije, gdje je Conor McGregor zauzeo prvo mjesto ljestvice izazivača.

Iako već preko dvije godine nije nastupio u oktogonu, Conor McGregor je proteklog tjedna došao do velike pobjede u pravnoj bitci, a čini se da je ta ravna nekoj u oktogonu, budući da je on ovog tjedna preskočio Tonya Fergusona te je trenutno i službeno prvi izazivač UFC-ove lake kategorije. Pobjeda nad Eddieom Alvarezom skok je donijela Dustinu Poirieru, koji je sada treći, odnosno zamijenio je mjesta sa sada četvrtim Alvarezom.

Tako nešto ne treba čuditi, posebno ukoliko se ozbiljno radi na ugovaranju borbe McGregora i Khabiba Nurmagomedova te je po tom pitanje za UFC vrlo bitno da Irac bude i službeno prvi izazivač.

Što se tiče pound4pound ljestvice, tamo je došlo do jedne promjene, odnosno Stipe Miočić i dalje je u padu. Sada ga je preskočio Nurmagomedov te se nalazi na devetom mjestu ljestvice najboljih boraca svijeta.

Najveći uspon napravila je Katlyn Chookagian, koja je skočila čak četiri mjesta te je sada treća na ljestvici muha kategorije te bi vrlo lako mogla biti iduća izazivačica. Ako ne to, onda je svakako samo jednu borbu od napada na titulu. Promjena je nastala i u slamka kategoriji, gdje je Nina Ansaroff skočila tri mjesta i sada je deseta.

Sve ljestvice možete provjeriti na OVOM linku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI