Conor McGregor poručio UFC-u: Ne dolazite bez mene u Irsku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2015 09:51h Autor:

Conor McGregor

UFC će 24. listopada organizirati novi događaj u Dublinu, a već sad se postavlja pitanje kolika je mogućnost da se taj događaj održi bez Conora McGregora.

Conor McGregor će se ovog vikenda boriti za privremeni naslov prvaka u pero kategoriji protiv Chada Mendesa, ali već razmišlja i o Fight Night koji će se 24. listopada održati u njegovom rodnom gradu te ne želi ni pomisliti da neće biti dio tog događaja.

"Razgovarao sam o tome prije par dana s Lorenzom Fertittom. Pokušavao mi je objasniti da žele veću dvoranu od O2 Arene. Ona prima 9 tisuća gledatelja, ali očito žele okupiti još više ljudi. Rekao sam da ne pomišljaju doći u moj grad, a da ja nisam na popisu borbi. Vidjet ćemo što će se događati. No, kad god UFC dođe u moj grad želim biti na popisu borbi.", izjavio je Conor McGregor.

"Zbog mene je UFC došao u Irsku i ako dolaze u Dublin znajte da želim biti dio tog događaja."

No, prije nego počne razmišljati o Fight Nightu u svom Dublinu, Conor McGregor se mora suočiti s Chadom Mendesom na UFC-u 189 kad će se boriti za privremeni naslov prvaka. Ukoliko osvoji naslov prvu će sljedeću borbu najvjerojatnije imati u Irskoj. Uostalom, Dana White je već najavio da bi to moglo biti na stadionu Corke Park.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI