New York Times: Conor McGregor pod istragom zbog seksualnog zločina!?

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2019 00:06h Autor:

Terri Murray i Conor McGregor

Čini se kako bi današnja objava Conora McGregora o umirovljenju mogla imati pozadinu u njegovim zakonskih problemima. Naime, New York Times donosi veliku vijest prema kojoj se svjetska MMA zvijezda nalazi pod istragom zbog potencijalnog silovanja.

Vijest je donio ugledni New York Times, a čini se kako je u pitanju situacija iz prosinca. O njoj su mediji već pisali u siječnju te smo isto prenijeli i mi, no nigdje tada nije definitivno potvrđeno da je riječ o Conoru. Također, ta je priča vrlo brzo utihnula, a nakon toga se više o njoj nije pisalo.

Prema pisanju Timesa, Conor je u siječnju bio uhićen u Dublinu, nakon čega je brzo pušten. Nikakva optužnica nije pokrenuta protiv njega. Mediji su pokušali doći do Conorovog menadžera, koji se nije javljao. No, javila se njegova glasogovornica, Karen Kessler, službenom objavom za medije.

“Riječ je o priči koja kruži već neko vrijeme i nije nam jasno kako se sada pojavila u medijima. Pretpostavka kako Conorovo umirovljenje ima ikakve veze s tim je apsolutno kriva. Hoće li se Conor boriti u budućnosti, to će ovisiti o tome hoće li doći do stanje u kojem se borce cijeni prema njihovoj vrijednosti, njihovim vještina, uloženom trudi i predanosti sportu”, glasi spomenuto priopćenje.

Ekipa s portala MMA Junkie pokušala je doći i do izjave nekoga iz irske policije, no u tome nisu uspjeli. Conor McGregor se već neko vrijeme s obitelji nalazi u Americi te se ne zna sa sigurnošću kad je posljednji put bio u Dublinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI