Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Conor McGregor oslobođen optužbi na sudu u Miamiju | Fight Site

Conor McGregor oslobođen optužbi na sudu u Miamiju

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.05.2019 19:04h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor oslobođen je optužbi po pitanju ovogodišnjeg incidenta iz Miamija, kad je fanu prvo razbio, a onda i otuđio mobilni telefon kojim ga je ovaj pokušao fotografirati.

Ured tužitelja savezne države Florida danas je otkrio kako je žrtva ovog incidenta prestala surađivati sa sudom te je iz tog razloga donesena odluka kako se optužnica protiv irskog borca povlači. Spomenuti fan, Ahmed Abdirzak, već je ranije povukao civilnu tužbu, nakon što se nagodio s McGregorom.

Podsjećamo, Abdirzak je bio gost istog hotela kao McGregor, a Irca je primijetio pri povratku iz izlaska. Pokušao ga je fotografirati, što se ovom nije svidjelo. Sve je rezultiralo agresivnom reakcijom McGregora i privođenjem u policiju. Na kraju je istu večer pušten na slobodu, no optužnica je bila spremna. Ipak, pravnog gonjenja neće biti.

Ovime je završena priča koja je uzrokovala veliko zanimanje fanova. Nažalost, Conor McGregor u posljednje je vrijeme skloniji incidentima nego nečemu u vezi s njegovom borilačkom karijerom. Ipak, pokraj svega toga mu poslovna karijere ide jako dobro te njegov viski Proper 12 polako ruši sve postavljene barijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI