Conor McGregor- omiljeni "Money Maker" Dane Whitea!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2015 10:40h Autor:

Conor McGregor

Jedna od "najsjajnijih" zvijezda UFC-a, Irac Conor McGregor, će 18. siječnja u naslovnom meču Bostonskog Fight  Nighta odmjeriti snage s Nijemcom Dennisom Siverom. 

"Notorious" (16-2) je svoj UFC zvjezdani status stekao atraktivnim borbama i dugim jezikom. Specijaliziran je za uvlačenje protivnicima u glavu, na što oni nemaju baš neke protuobrane.

Dennis Siver (22-9) je majstor kickboksa i taekwondoa, što je najbolje demonstrirao u meču protiv Paula Kellyja na UFC-u 105, kad je spinnig back kickom Englezu polomio nekoliko rebara.

McGregor je favorit u ovoj borbi. Izjavio je da će Sivera završiti unutar dvije minute prve runde, a njegov trener John Kavanagh je otišao korak dalje i izjavio da ne vidi način na koji Dennis može preživjeti prvu minutu meča.

Dana White je Conoru obećao meč s Joseom Aldom ako Irac pobijedi Nijemca. Mnogi fanovi smatraju da to nije poštena odluka prema Frankiju Edgaru koji je po mnogima učinio više od McGregora, iako su svi svjesni da će Conor, zbog svojih marketinških sposobnosti, bolje prodati borbu od Edgara. Budimo realni, Conor McGregor je "Money Maker", a to je ono što Dana White najviše voli kod svog ljubimca.

Predsjednika UFC-a, kao i većinu poduzetnika, više zanima "šuška" nego pravednost. No, vjerujem da nećemo ostati zakinuti za dobru borbu i zabavu kad god i gdje god nastupi Conor McGregor.

Conor ima želju odraditi meč s Joseom Aldom za naslov prvaka na nogometnom stadionu u Irskoj, ali prvo pričekajmo da vidimo hoće li "Money Maker" uspjeti ukloniti prepreku zvanu Siver.

A dok čekamo na UFC Fight Night 59, pogledajte dokumentarni film o "Notoriousu" i saznajte neke nove stvari o karizmatičnom Ircu.

                                                                                                                                                           Vice Stanišić
                                                                                                                             [email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI