Conor McGregor odradio prvo saslušanje na sudu u New Yorku: “Kajem se!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2018 19:57h Autor:

Conor McGregor

Dva i pol mjeseca nakon incidenta koji je uzrokovao u New Yorku neposredno prije UFC 223 eventa, Conor McGregor pojavio se na sudu gdje je imao prvo saslušanje povodom svojih postupaka.

McGregor je danas imao tek prvo saslušanje, na kojem se čitala optužnica te je njegova dužnost bila da se izjasni povodom cijelog događanja. Nažalost, još uvijek ne znamo što se događalo unutar sudnice, no Irac je dao kratku izjavu novinarima koji su se okupili ispred nje.

“Kajem se zbog svojih postupaka koji su doveli do toga da sam danas ovdje. Razumijem ozbiljnost onog što sam učinio i nadam se kako će se to uskoro uspjeti razriješiti”, rekao je, nakon čega se uputio prema vozilu, dok su novinari pokušavali saznati nešto o tome kada će se idući put boriti te ima li strah od Khabiba Nurmagomedova.

Iduće ročiste, na kojem bi se trebalo saslušati i svjedoke, održava se 26. srpnja. Vjeruje se kako se McGregor izražavanjem kajanja za postupke spasio možebitne zatvorske kazne. Nakon što se odradi ovo suđenja, još bi mu trebala uslijediti kazna od strane UFC-a, iako nisu isključene niti neke građanske tužbe, prije svega od strane Michaela Chiese i Raya Borga, koji su tijekom nereda doživjeli ozljede zbog kojih su bili prisiljeni otkazati svoje nastupe.

Čini se kako je McGregor ovog puta ipak shvatio ozbiljnost svojih postupaka te moguće posljedice. Sjećamo se kako je ne tako davno rekao kako se želi “ispričati apsolutno nikome”. Ukoliko želi nastaviti borilačku karijeru, ovo mu je ipak ono što mora učiniti.

Conor McGregor on his bus attack matter: “I regret my actions.”

Objavu dijeli Fighting (@fighting)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI