Conor McGregor odradio kaznu za napad na autobus

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2019 11:50h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor otplatio je danak društvu odradivši kaznu izrečenu zbog prošlogodišnjeg napada na autobuse sa sudionicima UFC 223 priredbe.

Najpopularniji MMA borac svijeta uspio je u potpunoj medijskoj tišini odraditi kaznu koja mu je određena nagodbom sa sudom u Brooklynu. Irac je trebao odraditi pet dana društveno korisnog rada, a to je na kraju napravio u dvije različite crkve s adresom u Brooklynu. Svjedoci govore kako je sve svoje dužnosti uredno odradio, a osobe koje su bile prisutne su oduševljene njime. Jedino su dodali kako je tijekom boravka tamo strogo zabranio bilo kakve fotografije.

Tako je završena priča o incidentu u Brooklynu, prije UFC 223 priredbe, zbog koje je McGregoru prijetilo čak sedam godina zatvora. Ipak, njegova velika popularnost te kvaliteta odvjetnika doveli su tek do novčane kazne i spomenutog društveno korisnog rada. Završivši s time, ovaj incident može ostaviti iza sebe. Naravno, ukoliko na kraju ne bude ozbiljnije akcije po pitanju tužbe Michaela Chiese, no čini se kao da se i to smirilo.

Spomenuti incident bio je uvod u ono što je završilo kao financijski najuspješnija priredba u povijesti UFC-a. Iako su se u početku zgražali nad postupkom Conora McGregora i njegove ekipe, UFC je na kraju snimke napada na autobus iskoristio u promotivnim materijalima za UFC 229. To im se svima višestruko isplatilo, toliko da gore spomenuta kazna za McGregora izgleda uistinu kao sitnica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI