Conor McGregor: Od vodoinstalatera do superzvijezde, i još 9 nevjerojatnih činjenica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2015 11:04h Autor:

Conor McGregor

Svjetski sportski mediji ne prestaju pisati o "čudu od čovjeka", Conoru McGregoru. Irac koji ruši sve rekorde, postaje još zanimljiviji kad se otkriju i neki detalji iz njegovog "bivšeg" života. Pa evo deset činjenica koje do sada niste znali o Conoru, a koje će vas sigurno zabaviti, ili iznenaditi: 

1. Conor McGregor jedno je vrijeme radio kao vodoinstalater, no brzo je shvatio kako kopanje po cijevima nije za njega, te se još više posvetio treniranju. 

2. Samo par mjeseci prije potpisivanja za UFC, Conor je primio posljednji ček socijalne pomoći, koji je iznosio 180 eura. 

3. "Hvala majci koja mi je najviše pomogla u ovom sportu!", izjavio je poznati Irac. Nevjerojatno, ali upravo je njegova mama nazvala njegovog prvog trenera i molila da joj primi sina. 

4. U školi je bio žrtva "bullinga". "Imao sam lice koje su "bulliesi" baš voljeli maltretirati, a uz to sam uvijek bio manji i mršaviji od svijih vršnjaka", priznaje Conor, i dodaje kako je to bio jedan od motiva da počne trenirati. 

5. McGegor je bio vrlo blizu potpisivanja svog profesionlanog nogometnog ugovora. 

6. "Stay ready so you don't have to get ready" njegova je krilatica, koju je sportska tvrtka Dethrone tiskala na brojne majice. 

7. Njegova savršena odijela nisu slučajnost; poznati irski dizajner odijela, Louis Copeland, šiva ih po mjeri slavnog borca. 

8. U Irskoj je osvojio nagradu "Most Stylish Man in Ireland".

9. Trenutno je daleko najpopularnija i najtraženija osoba u Irskoj. 

10. U svojoj torbi za treninge uvijek ima djedov šešir, koji ga podsjeća na sam početak sportske karijere. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI