Conor McGregor nije se pojavio na UFC 200 pressici, ali je poslao poruku svom poslodavcu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.04.2016 01:13h Autor:

Conor McGregor

Velika UFC 200 pressica je održana, ali Conor McGregor se na kraju nije pojavio na njoj. No, pratio je prijenos te je na kraju ostavio komentar na cijelu situaciju.

Novinari su bili puni pitanja za Danu Whitea, a većina njih ticala su se Conora McGregora. Zanimljivo je bilo pitanje o tome zašto se nije održala barem telekonferencija, gdje bi Conor sudjelovao s Islanda, gdje se trenutno nalazi i trenira. White tako što ipak nije dozvolio, nego je rekao:

“Mislite li da bi to bilo u redu prema svim ostalim borcima koji su došli ovdje, unatoč tome što su i oni mogli biti na drugom mjestu. Kad je bila press konferencija za borbu Conora i Jose Alda, Aldova sestra se taj vikend udavala, ali Jose je bez razmišljanja sjeo na avion i došao odraditi svoju dužnost. I nije on jedini primjer, borci znaju što im činiti i što je njihov posao.”

No, Conora McGregora se podosta razmazilo, što se najbolje vidi po komentaru koji je ostavio na Twitteru:

“Svi su se pojavili, respekt njima! No, nisu svi oni kompaniji osigurali 400 milijuna dolara u osam mjeseci.”

Izgleda da se Ircu ipak neke stvari moraju objasniti, jer ova arogancija bi mogla postati problem. Istina je da je on donio UFC-u veliku svotu novca, no isto tako istina da se sve to dogodilo nakon što je UFC dao priliku njemu. No, nije za čuditi, gledajući čega smo se sve naslušali od njega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI