Conor McGregor ne voli da ga se naziva “privremenim” prvakom! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2015 15:54h Autor:

Conor McGregor

UFC-ova zvijezda Conor McGregor svojim se nastupom i dugim jezikom zavukao pod kožu mnogim borcima, ali čini se da je Irac također ranjiv, naime, one ne voli da ga se naziva "privremenim" prvakom UFC-ove pero divizije.

McGregor je isprovocirao mnoge borce. Mendes, Aldo, Poirier, Siver, pa čak i borci izvan njegove kategorije poput Cerronea i dos Anjosa, svi su u nekom trenutku bili u najmanju ruku iziritirani njegovim provokacijama i komentarima.

Iako su mnogi govorili da se kod McGregora radi o velikom samopouzdanju, ipak je tu u igri i određena doza egoizma. Prvotni meč s prvakom Joseom Aldom je bio otkazan zbog Aldove ozljede, a novi susret je dogovoren za 12. prosinac na UFC 194 priredbi. McGregor je osvojio privremeni pojas, no on sebe već smatra pravim prvakom i uopće mu se ne sviđa riječ "privremeni".

"The Notorious" u jednom intervjuu ne dopušta da ga se naziva privremenim prvakom.

"Ja jesam UFC-ov prvak pero kategorije. U ovome trenutku ja sam Cage Warriors prvak pero kategorije, Cage Warriors prvak lake kategorije i UFC-ov prvak pero kategorije.

Izbacite to 'privremeni', nema u ovome ništa privremeno. Ja sam svjetski prvak, on je svjetski prvak i saznat ćemo tko je ujedinjeni svjetski prvak. Nemojte govoriti 'privremeni', ne sviđa mi se to. Iz Reeboka su mi poslali opremu na kojoj piše 'privremeni', rekao sam im 'Koji kurac to 'privremeni' radi na mojoj robi?'

Ja sam se pojavio, on(Aldo) nije", rekao je McGregor.

Na svu sreću, McGregor će 12. prosinca dobiti priliku da postane pravi prvak i neovisno o ishodu borbe, više ga nitko neće oslovljavati s "privremeni".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI