Conor McGregor ne dolazi na UFC 223!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2018 11:15h Autor:

Conor McGregor & Artem Lobov

Naizgled nebitno pitanje, no ustvari izuzetno bitan detalj je došao “na meni” press konferencije koja je u srijedu održana uoči velikog UFC-a 223, koji ćemo narednog vikenda pratiti u američkog Brooklynu.

McGregor odgovorio Whiteu na najavu o oduzimanju pojasa: “Nećete učiniti ništa pičke”

Hoće li Conor McGregor doći u Brooklyn i uživo svjedočiti krunjenju svog nasljednika u lakoj kategoriji? Do sada se mislilo da je to sigurno tako.

Naime, UFC je na isti popis borbi stavio i McGregorovog klupskog kolegu Artema Lobova kojeg u promociji drže isključivo radi toga što s njim na priredbe dolazi i “The Notorious”. McGregor je gotovo uvijek u kutu “Ruskom malju”, pa se vjerovalo da je UFC namjerno Lobova gurnuo na priredbu u Brooklyn kako bi i McGregor bio na licu mjesta. I da može svjedočiti kako ostaje bez svoje titule. Malo WWE drame nikada nije škodilo…

No, u srijedu smo dobili odgovor da to vjerojatno neće biti tako. Direktno upitan od strane novinara hoće li “Notorious” doći na UFC 223 s obzirom na meč Lobov vs. Caceres, predsjednik promocije Dana White je odgovorio niječno.

“Koliko ja znam, ne. Neće doći”, kratko je odgovorio i dodao:

“Bilo bi sjajno da Conor dođe. Ovo je meč koji je jako važan za njega i njegovu budućnost. Bilo bi sjajno da se pojavi, ali ne. Mislim da nema planove pojaviti se ovdje.”

Ove riječi otkrivaju kako je UFC očito pokušao dogovoriti njegov dolazak, ali ih je Irac očigledno odbio. Možda je čak u jednom trenutku postojao dogovor oko dolaska, ali je on na kraju propao.

McGregor je nakon press konferencije prokomentirao Whiteovu najavu da će mu oduzeti pojas prvaka ovim riječima…

“Ništa mi vi nećete uzeti, nećete ništa učiniti pičke”, napisao je McGregor na Twitteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI