Conor McGregor natuknuo povratak: Nikad se neću prestati boriti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.04.2019 19:44h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor ne namjerava nikad prestati s borbama. To je zaključak koji se može izvući iz njegove današnje Twitter objave, koja je zapravo bila odgovor jednom znatiželjnom fanu.

Radi se o Twitter objavi fana koji je izjavio kako voli Conora McGregora i uživa u njegovim borbama, ali da ne vidi zašto bi se on ikad više vraćao tome. Vjerojatno je isti doživio vrlo ugodno iznenađenje kad je vidio objavu McGregora. Naime, Notorious je podijelio njegov upit, a onda je uslijedio odgovor koji da naslutiti kako karijera najpopularnijeg borca na svijetu nije još gotova.

“Razumijem kako razmišljaš, ali ja ovo itekako volim. Moram biti iskren sa samim sobom i reći kako mislim da nikad neću biti sposoban u potpunosti se prestati boriti. Svi mi na ovom svijetu smo borci i svatko od nas bori se do kraja svog života. Pa zašto to onda ne bismo napravili uz PPV prijenos u živo. Otvorite bocu!”, napisao je McGregor. Između redaka se itekako da zaključiti da razmišlja o povratku borbama i da je umirovljenje uistinu bilo samo PR igra koja mu ovog puta nije upalila.

Conor McGregor više nije pod suspenzijom, budući da je njemu bilo određeno šest mjeseci zabrane nastupa. Ona je istekla početkom ovog mjeseca, ali još uvijek nema nikakvih vijesti o povratku. Dana White je očekivao kako će se s Conorom naći proteklom vikenda na Floridi, no McGregor se trenutno nalazi kod kuće u Irskoj pa je sastanak odgođen za neki kasniji datum. Nakon toga bi sigurno trebalo biti poznato puno više detalja.

Od studenog 2016. godine i pobjede nad Eddiem Alvarezom, Conor je odradio tek jednu UFC borbu. U pitanju je ona protiv Khabiba Nurmagomedova, koja je srušila sve rekorde UFC-a po pitanju financijskih rezultata. Nema sumnje kako bi promocija bila najsretnija da se Irac bori minimalno dva puta godišnje. No, otkako je došao do današnjeg bogatstva i slave te otkako mu i na poslovnom planu ide sve bolje, to nije niti blizu lako za postići.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI