Conor McGregor: Naravno da sam umišljen!

UFC 21.01.2015 21:23h Autor:

Conor McGregor

U zadnjih godinu dana, popularnost Conora McGregora se vinula pod zvijezde. To ga je, kao što sam kaže, učinilo umišljenim.

"The Notorious" je prije 4 dana, u glavnom meču bostonskog Fight Nighta, pobijedio Dennisa sivera.

"Jesam li umišljen? Naravno da jesam", rekao je Irac. "Kad sam bio dijete, imao sam sve najbolje. Iako sam odrastao u siromaštvu i vozio smeće od auta, za mene je taj auto bio najbolji auto na cesti, moja odjeća je bila najbolja odjeća koju je čovjek mogao nositi. Ali to ne znači da sam zadovoljan, to znači da želim najbolje."

McGregor je ono što UFC-u treba. Inteligentna ličnost koja donosi dašak WWE drskosti i koja zna rasprodati dvoranu, ali isto tako i svojim borbama potkrijepiti trash talk.

"Raditi sranja ljudima je moja najbolja taktika", rekao je Conor. "Ali to sve potkrijepim svojim borbama." McGregor je nakon borbe s Dennisom preskočio ogradu i krenuo na Jose Alda, ali ga je osiguranje spriječilo u tom naumu.

Borba McGregor- Aldo će se održati tijekom svibnja u Las Vegasu, a ulog je pojas prvaka perolake kategorije. Vrlo vjerojatno da će ovo biti jedna od najvećih borbi u bliskoj UFC prošlosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI