Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Conor McGregor: Mislim da "CM Punk" ne shvaća da MMA nije izrežirana zabava | Fight Site

Conor McGregor: Mislim da "CM Punk" ne shvaća da MMA nije izrežirana zabava

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2014 16:16h Autor:

Conor McGregor

Član UFC-ove perolake kategorije, Irac Conor McGregor nije baš optimističan po pitanju dovođenja umirovljenog kečera Phila "CM Punka" Brooksa u UFC.  "Notoriousu" nije jasno kako je promocija dopustila čovjeku bez ikakvog borilačkog iskustva da se natječe u najboljoj organizaciji svijeta, pokraj boraca koji su zasluženo došli u UFC.

McGregor razumije da će "CM Punk" povećati prodaju PPV-a, no ipak bi volio da se za početak Phil dokazao u nekoj manjoj organizaciji.

"Nemam problema s tim", rekao je Conor za Severe MMA. "Borci koji dođu u UFC su s razlogom pozvani. Svi bi željeli biti članovi UFC-a. Oni koji se bore za UFC, nisu dobili poziv na lijepe oči nego zbog godina napornog rada i rezultata koje su postigli. Tu su najbolji od najboljih i to im daje neko pravo."

"Što se tiče 'CM Punka', njegovi navijači nisu MMA fanovi. Iskreno, čudno mi je da se amateru dopusti da se natječe s profesionalcima. Tko zna koliko je vješt u MMA-u? Bilo bi bolje da su ga, poput Brocka Lesnara, prvo iskušali u slabijim organizacijama. Brock je imao prvu borbu u manjoj promociji. Brock je Division 1 All-American hrvač. Bio je prvak u hranju slobodnim stilom. Uz to je još i je**no čudovište od čovjeka".

McGregor je izrazio zabrinutost zbog kečerovog zdravlja.

"Gledao sam prijenos kad je objavljeno da će se 'CM Punk' boriti u UFC-u. Slušao sam ga kako govori i vidio uplašenog čovjeka. Kao da je pristao na nešto što ne želi. Kad šaka udari u lice, kad tijelo udari u pod prilikom bacanja, ne postoji ništa stvarnije od tog. MMA nije izrežiran. Mislim da nije svjestan da bi tu mogao stradati. Smatram da mu tu još nije mjesto".

Conor McGregor će u Bostonu 31. siječnja, odmjeriti snage s Dennisom Siverom u naslovnoj borbi UFC Fight Night-a McGregor vs. Siver.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI