"Conor McGregor je trenutačno najpopularnija ličnost u Irskoj!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2015 10:00h Autor:

Conor McGregor

Iz naše perspektive teško je procijeniti kolika je trenutačna popularnost u Irskoj Conora McGregora. U SAD-u je velika zvijezda zahvaljujući prije svega agresivnom marketingu UFC-a, ali naravno i vrhunskim rezultatima koje je postigao. Ne smije se smetnuti s uma niti da je "Notorious" jedan od većih šoumena koje je UFC imao te da je također i zloglasni "trash talker" što tradicionalno ide uz borilačke sportove…

U razgovoru za MMAFighting njegov sunarodnjak i također kolega iz UFC-a Cathal Pendred je ustvrdio da je McGregor trenutačno najpopularnija ličnost u Irskoj. S obzirom na to da je MMA relativno mlad sport, a da se u Irskoj tradicionalno prate neki drugi sportovi poput recimo nogometa, radi se o vrlo zanimljivoj, ali i bitnoj izjavi.

"Teško je riječima izraziti kolika je on super zvijezda u Irskoj u ovom trenutku. Nije samo najpopularniji sportaš, McGregor je trenutačno i najpopularnija osoba općenito. Napravio je nevjerojatne stvari za MMA i doveo ga do 'main streama'", rekao je Pendred.

Ovo podsjeća na našeg Mirka Filipovića koji je prije desetak godina bio daleko najpopularnija ličnost u državi. Njegovi mečevi su prenošeni na nacionalnoj televiziji, Mirko je završio u saboru…

UFC će, dakako, pokušati iskoristiti Irčevu popularnost te se već sada planira priredba na nogometnom stadionu…

"Oduvijek je bio posebna ličnost. Ono što kaže, tako se i ponaša čak i kada je u dvorani. Svatko tko ga upozna ga vrlo brzo zavoli. Voljeli ga ili mrzili, svi žele poslušati što ima za reći. Uvijek sam znao, čak i kada je bio na lokalnoj sceni, da jednom, kada se vine na veliku scenu će biti vrlo popularan", zaključio je Pendred.

UFC je za sada pak odustao od organizacije priredbe na Croke Parku. Razlog je vremenska razlika i skupa produkcija potrebna da se jedan UFC event održi na otvorenom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI