Conor McGregor: Ja sam još uvijek prvak dvije divizije, neka mi netko pokuša doći po pojas (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.12.2016 12:28h Autor:

Conor McGregor

Napokon se po pitanju oduzimanje pojasa perolake kategorije oglasio Conor McGregor. On je imao druženje s fanovima gdje je izjavio kako je i dalje prvak dvije divizije i da su mu oba pojasa kod kuće. Rekao ja da mu jednog mogu oduzeti jedino fizičkom silom.

Voditelj druženje je Conora pitao neka vrlo zanimljiva pitanja, a najvažnije je bilo ono o oduzimanju naslova prvaka UFC-ove perolake kategorije.

“Čuo sam da mi UFC pokušava oduzeti titulu i samo sam se nasmijao. Eno, oba pojasa još uvijek stoje kod mene i ja sam i dalje prvak dvije divizije. Netko bi trebao pokušati doći i oduzeti mi to. Vidim neka piskaranja online, no ne vidim da je meni pojas oduzet. Ja vidim da oba još uvijek stoje kod mene kod kuće. Eddie je još uvijek bez svijesti, što je vama ljudi? Borio sam se prije gotovo tjedan dana i pojasi su još tu. To je to! Eddie je nokautiran, Jose je nokautiran! Volim UFC, ali oni nisu ovime nikoga uspjeli napraviti budalom. Ukoliko mi žele oduzeti pojas, to moraju napraviti fizički, ne tipkovnicom”, rekao je na to pitanje, uz ogromne ovacije prisutnih fanova.

Nije mogao izbjeći niti pitanje o potencijalnom boksačkom meču protiv Floyda Mayweathera, a sad kad je dobio prvu boksačku licencu, to ponovno postaje ozbiljno pitanje.

“Zapravo, ono što se dogodilo je da je Floyd prozvao mene. Mene boli briga za Floyda Mayweathera. U situaciji borbe bez pravila, ja se ne bojim niti jednog čovjeka na svijetu. Borio sam se s pravim borcima kad je odjednom kroz mene došlo da me Mayweather spominje. Nisam reagirao na to, ali onda sam otvorio oči i pomislio kako bih možda mogao odraditi nešto u boksu. Već su postojali neki pregovori i vidjet ćemo što će se dogoditi. Ja sam osigurao svoju licencu, sad su oni na potezu. No, bojim se da će se pojaviti Floydov menadžer i reći kako je on na Bahamima i da uopće ne zanima meč. Pa isto tako i mene boli briga za Floyda, meni ne treba Floyd Mayweather. Sve brojke koje je on napravio, mogu napraviti i ja bez njega.”

Što se još najpopularniji MMA borac u povijesti rekao u svom prvom javnom obraćanju u posljednjih tjedan dana, možete pogledati u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI