Conor McGregor “između redaka” potvrdio sudjelovanje u incidentu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.11.2017 20:10h Autor:

Conor McGregor

Iako još nigdje nije službeno navedeno kako je Conor McGregor “celebrity” umiješan u fizički okršaj s nekoliko članova zloglasnog dublinskog kartela, čini se da je to on sam odlučio “neslužbeno” potvrditi.

Što se tiče McGregora, nakon prvih napise se pojavio još veliki broj sličnih, krenuvši od onih kako je McGregor već napustio irsku te kako je dobivao prijetnje smrću, ukoliko kartelu ne plati “odštetu” u iznosu gotovo milijun dolara. Ta informacija također nije potvrđena, a i samo je jedna od raznih glasina koje su se pojavile.

Također, nitko ne zna gdje je McGregor, iako je on jutros objavio video na Instagramu, čiji opis daje za zaključiti kako je on osoba u kojoj se govori. Naime, McGregor je postavio video gdje se vide samo njegove oči. Na glavi mu je kapuljača, a do očiju je zakopčan patentom majice u kojoj se nalazio. No, ono što je najbitnije je opis objave, koji ukratko glasi “The Celebrity”.

Nadamo se da je McGregor svjestan da se teško mogao lošije odabrati kome će se zamjeriti, budući da je riječ o osobama vrlo poznatim na irskim ulicama i u irskoj javnosti.

The celebrity

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI