Conor McGregor: Aldo se ne treba brinuti zbog rebara, lovit ću njegovu bradu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2015 21:07h Autor:

Conor McGregor

Conor McGregor je otkrio da neće iskoristiti Aldovu ozljedu rebara kako bi ga pobijedio udarcima u to bolno područje, već da će tražiti njegovu bradu kako bi ga nokautirao.

Jose Aldo će se ipak boriti na UFC-u 189. Liječnici su mu dozvolili nastup, a u slučaju da neće moći nastupiti, Aldova zamjena Chad Mendes će biti spreman.

MMA svijet je s grčem u želudcu strahovao zbog vijesti koje bi mogle otkriti da je Jose na treningu ipak doživio lom rebara, ali na sreću svih nas to nije bilo tako. Kako stvari sada stoje, Aldo će 11. srpnja ipak braniti svoj pojas prvaka. Brazilski liječnici su prvaku odobrili nastup jer rebra nisu pukla, već su "samo" nabijena. No je li mudro s takvom ozljedom ući u meč protiv borca kao što je McGregor?

"Izgleda da je samo povrijedio rebra.", izjavio je Conor za MMAFighting. "Malo leda, malo brufena, malo jebeno očvrsnuti i možemo se boriti."

"Želim njegovu bradu, želim ga nokautirati. Ne treba brinuti za svoja rebra, neću namjerno ciljati to područje. Ako se pojavi, što bi i trebao, borit ćemo se… Brada je ono što ću ciljati.", otkrio je Irac.

UFC je objavio da će u slučaju Aldovog otkazivanja nastupa uskočiti Chad Mendes. To McGregora ne brine, on samo želi nastupiti na UFC-u 189, bez obzira na protivnika i težinsku diviziju.

"Dok god sam zdrav i u formi, mislim da je pojavljivanje i borba jedino ispravno što treba napraviti. I laka divizija je bila opcija za mene jer bi se borba s Aldom prebacila za rujan. Ali sada me nije briga. 10. srpnja ću biti tamo na 145 lbs, a 11. srpnja ću oko svog struka imati zlatni pojas. Ništa drugo mi nije bitno."

Conoru nije važno s kime će ukrstiti rukavice.

"Ako treba, obojicu ću razbiti u istoj noći. Onaj koji se pojavi nasuprot mene će završiti razbijen.", obećao je izazivač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI