Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Conor još uvijek vjeruje da će do kraja godine postati prvak | Fight Site

Conor još uvijek vjeruje da će do kraja godine postati prvak

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2014 15:34h Autor:

Conor McGregor

Iako mi tek slijedi današnja borba s Dustinom Poirierom, Conor McGregor je uvjeren kako će do kraja ovo godine postići puno više toga, odnosno vjeruju da 2015. godinu može dočekati kao UFC-ov prvak u perolakoj kategoriji.

Prije svog nastupa u Dublinu, Conor McGregor je najavio kako namjerava ove godine osvojiti UFC-ovu titulu. Iako je već kraj rujna, a on tek ima ispred sebe današnju borbu s Dustinom Poirierom, Irac vjeruje da to nije nedostižno:

"100 posto sam uvjeren u to. Siguran sam da, nakon ove borbe i pobjede, slijedi borba za naslov prvaka. Ostat ću na ovoj težini, neću se opustiti, nego ću se vratiti u dvoranu, čekati priliku i nadati joj se te ju dočekati spreman. Ako se ona pojavi, naravno da ću isti trenutak uleti u to, takav sam i to je moj plan."

Već je ranije najavio kako je spreman upasti ukoliko Jose Aldo ili Chad Mendez doživi neku ozljedu, no u perolakoj kategoriji postoje još neki borci i još neke borbe koje bi mogle dati izazivača. Frankie Edgar se bori protiv Cuba Swansona, no također postoji i borba Ricarda Lamasa protiv Dennisa Bermudeza, koji je unutar niza od sedam pobjeda.

"Naravno, borba Swansona i Edgara će se dogoditi, a onda krajem godine može biti ili ja protiv prvaka ili jedan od njih dvojice. Što mislite, tko od nas može više prodati borbu? Na kraju, nije li to ono najvažnije, tko donosi najviše novaca i što fanovi žele vidjeti? Bez brige, fanovi žele vidjeti Conora McGregora u borbi za naslov, nema nikakve sumnje u to", uvjeren je irski brbljavac.

No, Conor mora prvo savladati Dustina Poiriera, a kako smo jučer na vaganju mogli vidjeti, član American Top Tima je i više nego nabrijan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI