Conor je u kavezu držao posuđeni Woodleyev pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2016 19:28h Autor:

Conor McGregor

U vrlo neugodnu situaciju stavio je Conor McGregor svoje poslodavce nakon pobjede na UFC 205 eventu. Tražio je svoj drugi pojas, a na kraju je u kavez dobio posuđeni, onaj u vlasništvu Tyrona Woodleya.

Irac je nakon pobjede nad Eddiem Alvarezom dobio pojas prvaka, a kad ga je Joe Rogran počeo tražiti izjavu, on je samo ponavljao kako traži svoj drugi pojas. Budući da ga on nije ponio niti dao nekome iz svog tima, UFC je doveden u situaciju gdje su imali izbor hoće li na neki način izaći u susret svojoj najvećoj zvijezdi ili će se ponašati prema pravilima.

Naravno, pravila su ta da prvak dobiva samo onaj pojas koji je osvojio, no potpredsjednik promocije Reed Harris je brzo reagirao te došao do pojasa koji se Conoru donio u kavez. Naime, on je posudio onaj koji je borbu ranije iz kaveza iznio Tyron Woodley. Time je UFC još jednom dokazao koliko mu je bitna medijska promocija Conora McGregora, kao i to da mu se trude ispuniti svaku želju.

Zanimljivo, Woodleya se nije ništa pitalo. Harris je jednostavno došao do njega, pokupio pojas i odnio ga u kavez. Prvak velter kategorije je to prokomentirao:

“Bio sam prvobitno frustriran, no ja razumijem biznis i volim Reeda Harrisa. No, u tim trenucima sam trebao odraditi fotografiranja s pojasom, a nisam mogao jer su ga odnijeli McGregoru. A više se ne namjeravam slikati bez pjasa ili dolaziti u borbu iz plavog kuta. Na kraju, vjerujem da sam pokazao kakav sam karakter, budući da nisam radio probleme oko toga. Zahvalan sam zbog svih ulaznica koje je Conor McGregor prodao i uvijek sam spreman napraviti nešto tako za kompaniju. No, odradio sam neke pozive i nadam se da ću biti financijski nagrađen zbog toga što sam napravio”, rekao je Woodley.

Sve je to na kraju bila podosta bizarna situacija. Krenuvši od borca koji je tražio da mu se u kavez donese drugi pojas, a nije sam ponio onog kojeg je krajem prošle godine osvojio. UFC se na kraju snašao i izašao mu u susret, no vidimo na koji je to bilo način.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI