Conor i Khabib ne dolaze na današnje saslušanje u Las Vegas

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2019 09:52h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov neće se danas pojaviti u Las Vegasu, gdje bi trebali izaći pred atletsku komisiju savezne države Nevade te dati svoj iskaza o incidentu nastalom nakon UFC 229 eventa. Govori se o tome kako su uspjeli doći do nagodne, koja bi trebala tijekom dana biti potvrđena.

Spomenuti dvojac trebao je pred komisiju izaći u 15 sati po hrvatskom vremenu, no već jučer smo mogli zaključiti kako oni tamo neće biti. Sada se to potvrdilo, no barem je poznat razlog. Nagodba je od početka bila realna opcija, a sada se tako i potvrdilo.

Kako prenose elitni svjetski borilački portali, timovi su se uspjeli usuglasiti te će njihovu nagodbu pred komisiju iznijeti pravni zastupnici. Tada će komisija u sastavu od pet članova morati izglasati prihvaćaju li nagodbu. Ukoliko ju ne prihvate, dogovoriti će se novi datum na koji će obojici biti obavezan dolazak, tada više bez ikakvih isprika ili drugih pravnih poteza. Kako apsolutno niti jedan podatak iz te nagodbe nije izašao u javnost, ne možemo znati o čemu je riječ niti procijeniti kakve su šanse da ju komisija prihvati ili ne.

Khabibovi timski kolege, Abubakar Nurmagomedov i Zubaira Tukhugov, također su sklopili nagodbu te će i njihova ići na glasovanje.

Što se tiče Jona Jonesa, on će se sigurno pojaviti pred komisijom, gdje mu je zadaća ishoditi licencu za nastupe u Nevadi. Naime, ona je ključna za održavanje UFC 235 eventu u Las Vegasu. Njega će 2. ožujka predvoditi upravo Jon Jones, borbom protiv Anthonya Smitha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI