Conor bio u pravu, dublinski Fight Night rasprodan u prvom danu

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2014 11:22h Autor:

Fight Night Dublin

Prije nekoliko dana Conor McGregor je prognozirao kako će dublinski Fight Night biti najbrže rasprodani UFC event u povijesti. Sad se dokazalo da je možda bio u pravu, budući da su sve ulaznice rasprodane samo par sati nakon dolaska u prodaju.

"Poslao sam Dani poruku u kojoj sam mu ponudio okladu u UFC-ov pojas, da će ovo biti najbrže rasprodani UFC event u povijesti. Dana je čovjek koji se redovno kladi i voli kladi, no ovog puta su šanse bile višestruko protiv njega", rekao je Conor McGregor dan prije puštanja ulaznica u prodaju.

Ispada da je irska zvijezda bila u pravu, budući da su sve ulaznice rasprodane samo par sati nakon službenog puštanja u prodaju. Dovoljan dokaz koliko je ovaj momak zapravo popularan u svojoj domovini i koliko njegovih sugrađana jedva čeka priliku vidjeti ga uživo u akciji.

Službenih vijesti da li je ovo najbrže rasprodani event još nema, no vjerojatnost je vrlo velika. Također, ovo je prvi Fight Night koji će se emitirati na Foxu, a ne na njihovom sportskom kanalu, Fox Sports 1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI