Connor snimio još jednu reklamu (VIDEO)

UFC 03.03.2014 13:52h Autor:

screenshot

Connor McGregor sve je veća UFC zvijezda, a samim time dolaze i sponzorski angažmani. Tako je, po drugi puta u kratkom vremenskom razmaku, Connor nastupio u reklami, ovog puta za jedan konfekcijski brand.

Nakon što je nedavno snimio reklamu za jednu vrstu piva, Connor McGregor nedavno je postao još jedno zaštitno lice branda 'Dethrone', a tim putem je i poznati genijalac u snimanju TV spotova, Bobby Razak snimio reklamni spot za taj brand, upravo s Connorom u glavnoj ulozi.

Radnja ovog spota je nekoliko godina u budućnosti, gdje je Connor McGregor postao puno više od najveće zvijezde MMA svijeta, štoviše postao je jedna od najpoznatijih i najomiljenijih osoba svijeta. Naravno da nitko ne može prognozirati hoće li to stvarno biti tako i hoće li MMA i sam doći na te grane, no ovim putem pohvale Razaku i Connoru, jer reklama je sjajna.

Još ćemo citirati izjavu s jednog borilačkog foruma. "Znam zašto mi je Connor tako drag, on je stvarni lik iz filmove Spike Jonzea. Connor izgleda, ponaša se, govori i bori se, kao da je upravo izišao iz Snatcha ili Rock'N'rolle", izjava je jednog borilačkog fana.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI