Condit zna kako srušiti Lawlera: “MMA je umjetnost, a ja slikam krvlju” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2015 18:09h Autor:

Carlos Condit

Carlos Condit otvorit će novu godinu borbom protiv Robbieja Lawlera na UFC 195 2. siječnja, u pokušaju da se dokopa pojasa velter kategorije kojeg je ranije privremeno nosio.

Condit je objasnio kako se priprema za svoje protivnike i rekao što očekuje od borbe s Lawlerom. Na pitanje gleda li snimke svojih protivnika, Condit je rekao: “Ovisi o protivniku, za Lawlera imam dosta snimki, jer je to super važna borba i mislim da ne može štetiti. Napravili smo domaću zadaću”.

“Robbie je fenomenalan u osnovama, i to može biti opasno. Borio sam se s borcima s istim vještinama, ali ne s toliko snage. Osjećam se dobro. Mogu se lako prilagoditi različitim borcima i stilovima”, dodaje Condit koji sebe smatra umjetnikom.

“Kreativnost, to je ključ mog uspjeha. MMA je umjetnost (art), ponekad pokušavam slikati sliku krvlju i mojim udovima, u nasilnom plesu sa svojim protivnikom. Na taj način treniram i tako se borim”.

“Za svakog protivnika imam drugačiju taktiku, ali plan igre je uvijek sličan. Poništiti njegove adute, preuzeti kontrolu, pojačati tempo i gledati kako se raspada”.

Očekuje li da će se i Lawler raspasti?

“Da, očekujem. Ne govorim ništa protiv njega, ali Robbie će pasti”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI