Condit: Zaslužujem borbu protiv Lawlera, a i fanovi to žele gledati

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2015 23:43h Autor:

Carlos Condit

Carlos Condit je uvjeren kako zaslužuje borbu za naslov prvaka u UFC-ovoj velter kategoriji, no isto tako misli kako je to borba koju ti odabrali i fanovi.

Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, čini se kako će se Carlos Conditi boriti protiv Robbie Lawlera za naslov UFC prvaka u velter u kategoriji. To ne bi bilo ništa čudno, jer je Condit bivši privremeni prvak, da njegov skor u posljednjih pet borbi nije 2-3, gdje se nalaze porazi od druga dva glavna kandidata, Tyrona Woodley i Johnnya Hendricksa.

"Mislim kako zaslužujem tu borbu, a i to je ono što fanovi žele vidjeti", rekao je Condit na pitanje o toj potencijalnoj borbi. Carlos se proljetos vratio nakon više od godinu dana te je u Brazilu savladao Thiaga Alvesa. Vjeruje kako je tom borbom dovoljno pokazao te dokazao da je i dalje na vrhunskom nivou.

Ne brine ga što ima tri poraza u pet borbi, kaže kako to nije bitno, a za to misli da ima dobar razlog. Odnosno, da je nekad potrebno pitati fanove što oni žele.

"Ja sam osobno zahtijevao da dobijem ovu borbu, ali i pored toga UFC mora fanovima davati ono što žele vidjeti. Žele uzbudljive borbe, a ova bi bila upravo to", rekao je.

Činjenica je da je Condit izuzetno atraktivan. U njegovom 30-8 skoru, čak je 28 pobjeda došlo prekidom, čime je u postotku jedan od najuspješnijih velteraša u povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI