Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Condit: Put prema naslovu počinje u Dallasu | Fight Site

Condit: Put prema naslovu počinje u Dallasu

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.02.2014 19:46h Autor:

Carlos Condit

Carlos Condit, bivši UFC-ov privremeni prvak u velter kategoriji najavio je novo poglavlje u svojoj karijeri, ono u kojem namjerava postati UFC prvak, no ovaj puta ne privremeni nego pravi. A put prema tom uspjehu planira započeti na UFC 171 u Dallasu protiv Tyrona Woodleya.

Carlos Condit nije u UFC-u nastupio gotovo šest mjeseci, otkada je nokautirao Martina Kampmanna i time prekinuo neugodnu seriju od dva poraza, koje su mu nanijeli Georges St-Pierre i Johnny Hendricks. Odlaskom GSP-a iz organizacije naravno da se i Condit našao među onima koji pikiraju na pojas prvak, a prvu stepenicu prema njemu imati će 15. ožujka u Dallasu, na istom eventu na kojem će biti okrunjen i novi prvak.

"Apsolutno mislim na to da mogu još jednom doći do napada na naslov prvaka i uvjeren sam da imam tu kvalitetu, no korak po korak, prva prepreka je Woodley. Taj isti Woodley stoji između mene i naslova, između mene i borbi koje donose više novca. Ukratko, Tyron Woodley stoji između mene i mojih snova, i na meni je da riješim taj problem", rekao je "Natural born Killer".

Iako smatra da će dobiti tu borbu, svog protivnika nipošto ne namjerava podcijeniti: "Woodley je sjajan hrvač koji je napravio odličnu pretvorbu u MMA borca. Odličan je borac, no još uvijek prezelen za ovaj rang natjecanja. Ipak, stvari u kojima je dobar su uvijek opasne po svakog borca i toga ću se morati pripaziti".

Carlos Condit u karijeri ima skor 29-7, od čega je 6-3 u UFC-u, a zanimljivo da još nikada u karijeri nije bio nokautiran, iako se redovito borio protiv najboljih udarača u diviziji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI