Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Condit protiv Koschecka 4. veljače! | Fight Site

Condit protiv Koschecka 4. veljače!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2011 08:52h Autor:

Josh Koscheck

Carlos Condit će se 4. veljače najvjerojatnije sučeliti s Joshom Koscheckom umjesto nastupiti u meču za titulu prvaka protiv Georgesa St. Pierrea. Nakon što su ga čelnici promocije odlučili gurnuti na stranu, Condit je izrazio želju o nastupu na istoj priredbi.

Njegov menadžer Malki Kawa je jučer izjavio kako je među mogućim protivnicima i jedna “kovrčava plavuša” neotkrivši pritom o kome se točno radi. Naravno, novinari su odmah shatili da je riječ o bivšem izazivaču Joshu Koschecku koji je stvar indirektno potvrdio preko svog Twittera.

Koscheck nije bio presretan Kawinom karakterizacijom i odgovorio je prilično oštro…

“Condit je trebao ranije prihvatiti borbu. Tada je možda imao neke šanse, sada uopće nema šanse. Hej Kawa, nemoj otvarati svoja usta i pričati gluposti. Tvoj klijent nema šanse protiv Koschecka. Bit ću spreman boriti se 4. veljače. Treniram za meč protiv…”, napisao je Koscheck neotkrivši protiv koga se točno bori iako je svima sada jasno da je to Carlos Condit.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI