Condit opasno prijeti MacDonaldu!

UFC 27.12.2012 10:03h Autor:

Condit VS GSP (foto: MMA Fighting)

Carlos Condit poražen je u borbi za titulu prvaka UFC-a u velter kategoriji, ali pružio je fantastičan otpor Georgesu St-Pierreu i to mu daje za pravo da prilično samouvjereno čeka idući ulazak u oktogon, a on će se dogoditi protiv Roryja MacDonalda, koji je uništio BJ Penna u posljednjem nastupu.

UFC 158 donijet će nam njihov sjajni okršaj, a čini se da je verbalni rat već započeo, iako je meč još poprilično daleko.

"Ja sam veći i fizički impozantniji borac koji se nalazi na svom vrhuncu. To je nešto što se ne može reći za BJ Penna kojeg je Rory pobijedio. Vraćam se nakon poraza, koji je ujedno i najveća borba u mojoj karijeri i potpuno sam nabrijan. MacDonald me izazvao na nacionalnoj televiziji i to me totalno nabrijalo. Ljudi o njemu sada dosta pričaju, ali nakon mene mu neće nikakva isprika pomoći. Pobjeda nad njime može me ponovno vratiti u kombinaciju za napad na titulu", smatra Carlos.

"Dokazao sam da se mogu nositi s najboljima na svijetu, vjerujem da ću napokon moći kapitalizirati sve dobro iz svojih nastupa, a znam da sam protiv GSP-a odradio dobar posao. Neke stvari su tom prilikom funkcionirale, neke nisu, ali sada imam mnogo povratnih informacija koje će me učiniti puno boljim borcem", uvjeren je Condit.

U njihovom prvom okršaju u lipnju 2010. godine pobijedio je Condit zahvaljujući tehničkom nokautu na samom kraju treće runde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI