Condit nezadovoljan izbacivanjem iz borbe za titulu protiv GSP-a

UFC 31.10.2011 09:33h Autor:

UFC 137

Carlos Condit je najprije iz vedra neba dobio izazivačku poziciju za naslov prvak, a isto tako je je i izgubio. “Naslijedio” ju je od Nicka Diaza, a ovaj ju je ponovno uzeo natrag sjajnom predstavom protiv GSP-a proteklog vikenda.

Predsjednik UFC-a, Dana White, na službenoj je press konferenciji potvrdio kako se Condit pristao skloniti sa strane i suočiti se s nekim drugim.

“Nisam ga nazvao i rekao mu da se više ne bori. Ja volim Carlosa Condita i poštujem ga. On će dobiti priliku za titulu, on je sljedeći. Sam je rekao da bi se volio boriti protiv nekog drugog na istoj priredbi, pa neka tako bude. Bio je to dobar razgovor”, objašnjava čelnik američke promocije.

Što se događa ukoliko Condit izgubi taj meč?

“To bi bila katastrofa”, iskreno je odgovorio White.

Nakon što se postalo jasno da njegov pulen neće dobiti priliku za naslov, preko Twittera se oglasio i Conditov menadžer Malki Kawa.

“Carlos Condit se nije sklonio. GSP je jednostavno izabrao boriti se protiv Diaza. Ako se mene pita, Carlos je teža borba od Diaza, pa je GSP izabrao lakši put. Ovo nije bio naš odabir i nismo sretni zbog njega. No, tako je, kako je. Nekako ćemo se pokriti. U međuvremenu će nam se Dana White iskupiti na neki način”, napisao je Malki vjerojatno misleći na količinu novca koju bi Condit trebao dobiti za sljedeću borbu. Očito će biti malo bolje plaćen nego inače…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI