Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Condit ljut na GSP-a, ne na UFC | Fight Site

Condit ljut na GSP-a, ne na UFC

UFC 01.11.2011 08:46h Autor:

Georges St. Pierre

Carlos Condit i njegov menadžer, Malki Kawa, nisu presretni potezom UFC-a koji je odlučio maknuti Condita iz borbe na naslov prvaka protiv GSP-a.  Ipak, poznati menadžer shvaća UFC i tvrdi da nema nikakvih trzavica na relaciji s čelnicima američke promocije.

“Dana uvijek napravi pravu stvar, a vjerujem da će i kada je u pitanju ova situacija, opet napraviti isto”, izjavio je Kawa za MMAFighting dodavši da je on Diazov menadžer da bi vjerojatno i sam tražio borbu za titulu.

“Jesmo li ljuti? Apsolutno. No, nerijetko se dogodilo da moj borac dođe ispred nekog drugog, a taj drugi dobije pedalu. Ovo je samo posao, tu nema ništa osobno. U ovom nema ništa osobno niti protiv GSP-a. No, jesmo li ljuti na njega? Jesmo”, zaključuje Kawa.

Prema novom planu Nick Diaz i Georges St. Pierre će međusobno odmjeriti snage 4. veljače na UFC-u 143. Na istoj bi priredbi trebao nastupiti i Carlos Condit, no za sada se ne zna tko bi mu trebao biti protivnik…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI