Condit i MacDonald ponovno skupa u oktogonu! Pogledajte njihov prvi okršaj! (VIDEO)

UFC 12.12.2012 22:10h Autor:

Condit VS MacDonald

Rory MacDonald skoro pa doslovno se poigrao s BJ Pennom proteklog vikenda na UFC on FOX-u 5, a već ima ugovorenu novu borbu. Uvjerljivom pobjedom zaslužio je revanš za svoj jedini poraz u karijeri, a radi se o meču protiv Carlosa Condita.

Informacija koja već dva dana kola među MMA fanovima napokon je dobila i potvrdu od strane Dane Whitea da će se zaista njihov novi dvoboj održati. Ne samo što je meč potvrđen, nego već je poznat i okvirno vrijeme te lokacija ove zasigurno vrlo zanimljive borbe, koja je prvi put u lipnju 2010. godine proglašena najboljom na UFC-u 115. Tada je Condit pobjedu odnio zahvaljujući tehničkom nokautu nekoliko sekundi prije kraja meča.

Njihov ponovni susret trebao bi se održati na UFC-u 158 koji je na rasporedu tek u ožujku 2013. godine u Montrealu, no to itekako odgovara obojici da se odmore od napornih mečeva koje su imali u posljednje vrijeme i onda zatim kvalitetno pripreme.

"Čekao sam na ovaj dan dvije i pol godine! To je nešto što sam želio više od svega, poraz je bio jednostavno sramotan za mene. Condit me prebio pred prijateljima i familijom, to je bio vrlo tužan trenutak za mene. Nakon toga sam se promijenio i nadam se da ću ovu priliku sada iskoristiti", rekao je Rory.

Pobijedi li MacDonald i Condita, moglo bi se vrlo lako dogoditi da u doglednoj budućnosti, ovisno i razvoju situacije s mogućom borbom GSP-a i Nicka Diaza, čak i dobije priliku postati prvi izazivač u velter kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI