Condit i GSP potpuno zasluženo uzeli po 70 tisuća dolara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2012 08:37h Autor:

Condit VS GSP (foto: MMA Fighting)

UFC 154 donio nam je nekoliko odličnih okršaja, a na kraju vrlo izdašne bonuse za svoje predstave odnijeli su GSP, Condit, Hendricks i Menjivar. Svaki je bogatiji za dodatnih 70 tisuća dolara.

U montrealskoj dvorani sve je gorjelo kad je GSP ušao u ring, a pokazalo se da meč protiv Carlosa Condita nije bio nimalo lak. Odlični pokušaji izmjenjivali su se svako malo s obje strane, oba borca imala su određene prilike i za prekid pobjedom, možda je čak nešto malo više takvih situacija imao Condit, no nije ih uspio iskoristiti. Sve to donijelo im je nagradu za najbolji meč večeri, iako su vrlo blizu te titule bili i Marck Hominick te Pablo Garza.

Kad je u pitanju nokaut večeri, nikakvih dvojbi nema, ta nagrada zasluženo odlazi u ruke Johnyju Hendricksu koji je ekspresno lijevim krošeom nokautirao Martina Kampmanna i tako došao vrlo blizu do titule izazivača u svojoj kategoriji.

Bonus za najbolji zahvat večeri pripao je Ivanu Menjivaru. On je u jednoj od prvih uvodnih borbi u meču protiv Azamata Gashimova slavio polugom na ruci sredinom prve runde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI