“Condit će pokvariti sve planove za meč Anderson VS GSP!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2012 05:35h Autor:

Carlos Condit

Carlos Condit na neki način u svojim rukama drži sudbinu jednog od potencijalno najvećih MMA mečeva u UFC-ovoj povijesti, onom između Andersona Silve i Georgesa St-Pierrea.

Privremeni UFC-ov prvak u velter kategoriji, Carlos Condit, u posljednje je vrijeme prilično samozatajan. Naporno trenira u tišini, njegovih izjava previše i nema, iako je pred njim jedan od najvećih mečeva u njegovoj karijeri, onaj protiv "pravog" prvaka Georgesa St-Pierrea.

Nedavno se tek u javnosti pojavila kratka snimka s njegovog treninga u bazenu i to je uglavnom sve što smo mogli vidjeti i čuti o njemu posljednjih dana. No, zato se oglasio njegov menadžer koji smatra da bi Condit mogao uvelike pomrsiti bitne planove UFC-u.

Naime, ukoliko GSP pobijedi Condita, Lorenzo Fertita i Dana White najavili su da će se sjajni Kanađanin u tom slučaju u prestiž meču, najvjerojatnije u catchweightu, boriti protiv Andersona Silve početkom 2013. godine.

"Carlos nije bio favorit ni u jednoj od svoje posljednje tri borbe. On ima plan pomrsiti planove UFC-u. Rekao mi je da je to učinio u slučaju Nicka Diaza, a da će to učiniti i u slučaju GSP-a", otkrio je Malki Kawa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI