Condit: Diaz je odbio revanš

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2014 19:04h Autor:

Carlos Condit

Već se neko vrijeme govori o povratku Nicka Diaza u UFC-ov kavez. Nema sumnje kako bi UFC to rado napravio, budući da Diaz ima veliku popularnost, no problem smatra sam borac, izjavama kako se želi boriti jedino za naslov, što bi bila velika nepravda prema borcima koji rade cijelu karijeru za takvu prigodu.

Jedan od onih koji bi se mogao boriti s Diazom je i Carlos Condit, koji je Diaza savladao prije dvije godine u borbi za privremenog prvaka. Iako je Diaz imao puno prigovora na ishod te borbe, za revanš ipak nije bio zainteresiran, a to je potvrdio i sam Condit.

"Borba mi je bila ponuđena i prihvatio sam ju. Nakon našeg prvog susreta ostalo je puno kontroverzi i to je borba koji veliki broj fanova želi vidjeti, bilo bi puno hypea i događanja prije borbe, a ja bih imao priliku potvrditi da sam bolji borac. No, kako su mi rekli iz UFC-a, Diaz je odbio borbu", rekao je "Natural Born Killer".

Condit, koji se za tjedan dana bori protiv Tyrona Woodleya, još je dodao: "Nick je vjerojatno imao svoje razloge, ne želim se miješati u to. No, bilo kad u budućnosti, ja sam zainteresiran za tu borbu. Revanši su uvijek zanimljivi, posebno ako je prva borba bila izjednačena kao što je bila naša."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI